Afhold reception på Hundested Kro og Hotel

Receptionsfest på Hundested Kro & Hotel

I Nordsjælland ligger vores hyggelige kro og hotel. Et oplagt sted at afholde en reception uanset størrelsen på selskabet. Vi ved, at receptioner er begivenheder, der betyder meget for værterne. Derfor vil vi gerne være med til at give jer en helt speciel og mindeværdig dag. Vi tør godt at sige, at vi er specialister i at opfylde de ønsker, som vores gæster har. Ønsker I en reception i forbindelse med et bryllup, har vi gode faciliteter på grunden, hvor der er mange smukke steder at afholde receptionen. Vi kan også huse en reception til barnedåben, hvis I ønsker en dejlig dag i smukke omgivelser. Vi har også forskellige receptionsmenuer, som tilberedes i vores egen restaurant. Derfor har vi mulighed for at tilberede receptionsmaden efter lige præcis jeres ønsker. Vi mener nemlig, at det er de små detaljer, der gør, at det hele spiller.

Reception i smukke omgivelser

Gennemgående for alle vores arrangementer her på kroen er, at vi sørger for en løbende dialog med jer. På den måde kan vi skabe den perfekte reception til jer. Dagen er jeres, og derfor sørger vi for at planlægge ned til mindste detalje, hvordan dagen skal tage sig ud. Vores geografiske placering gør det muligt at nyde godt af den omkringliggende natur, hvor vi f.eks. har lystbådehavnen i baghaven. I dejlige omgivelser har vi de perfekte rammer til en vellykket reception.

Kontakt os

Hvis I ønsker at afholde jeres reception på Hundested Kro & Hotel, så giv os gerne et kald. Ring på tlf. 47 93 75 38, hvis I vil snakke om jeres reception. I er også velkomne til at skrive en mail til tanja@hundested-kro.dk, hvis I f.eks. vil vide mere om os eller vores faciliteter. Vi glæder os til at høre fra jer.

Seneste nyt fra Facebook

Hold dig opdateret med spændende nyheder fra vores Facebookside!

18. maj

Kære allesammen❤️ Så åbner restauranten i dag - og der kan bestilles bord allerede nu🤩😎 Vi har åbent fra 17:30 - 20:00. Vi har stadig dagens ret som take-away og vil det næste stykke tid også køre ud - dog kun kl. 17:15. Menukortet vil være mindre end det plejer og vi har i denne uge åbent til frokost fra torsdag til søndag☀️ Se menukortet for restauranten på vores hjemmeside. OBS: Hvis I ønsker rødspætte SKAL den bestilles senest dagen før😎 Kom og hent “Dagens ret” fra kl. 17:30 til 19:00 til kr. 85,- i restauranten. Udbringning af “Dagens ret” kl. 17:15 til kr. 100,- pr. portion. (Dette er dog kun i Hundested (3390)) Husk at bestille bord samt dagens ret i god tid på tlf.: 47937538 Mandag d. 18/5: Hakkebøffer m/pommes frites og bearnaisesauce. Tirsdag d. 19/5: Svensk pølseret. Onsdag d. 20/5: Krebinet m/kartofler og stuvede ærter & gulerødder. Torsdag d. 21/5: Brændende kærlighed m/kartoffelmos. Fredag d. 22/5: Kylling/bacon-burger m/karrydressing & grovfrites m/hjemmerørt salatmayo. Lørdag d. 21/5: Kalv a la vildt m/waldorfsalat, hvide kartofler og vildtsauce. Søndag d. 22/5: Wienerschnitzel af økologisk kalvefilet m/ærter, pommes sauté og skysauce. (kr. 150,-) “Schnitzel-søndag" fortsætter!🤩 Den fås dog stadig kun ved forudbestilling inden lørdag kl. 19.00 - og prisen vil være kr. 150,- pr. stk. (ved udbringning kr. 165,-) I weekenden (torsdag til søndag) er der også en take-away dessert på menuen - og man må gerne nøjes med at bestille desserten😉 Denne weekend er det rabarber/jordbærtrifli til kr. 45,- pr. stk🤩 PS: husk at bestille i god tid😎 PPS: man kan sagtens bestille flere dage i forvejen😉

Læs mere