Hold bryllup på Hundested Kro og Hotel

Hold jeres bryllup på Hundested Kro & Hotel

Hundested Kro & Hotel er placeret i naturskønne omgivelser med kort distance til lystbådehavnen i Hundested. Med en fantastisk omkringliggende natur og hyggelige krorammer er der udsigt til et romantisk bryllup. Her afholder vores gæster bryllupper i forskellige former – også sølv-, guld- og diamantbryllupper. I de perfekte rammer kan vi sammen skabe jeres drømmebryllup. Hvis I ønsker at holde jeres bryllup hos os, kan vi tilbyde flotte faciliteter og en fantastisk atmosfære. På vores kro og hotel er der også mulighed for, at jeres gæster kan overnatte. Vi tilbyder bryllup med overnatning, hvor I har mulighed for at overnatte sammen med jeres gæster på vores lyse og indbydende værelser.

Romantisk bryllup i Nordsjælland

En af de allervigtigste ting på huskelisten til brylluppet er at bestemme lokationen. Og her vil vi meget gerne stå til rådighed med de perfekte rammer til et vellykket bryllup. Vores kro og hotel byder på masser af muligheder, når det drejer sig om jeres store dag. I et tæt samarbejde med os kan vi planlægge dagen fra start til slut. Vi ønsker, at jeres dag skal gå op i en højere enhed, så I kan fokusere på at nyde hinanden og fejre kærligheden. Vi ved derfor også, at bryllupper er meget forskellige, fordi det er meget individuelt, hvad brudeparret ønsker. Derfor indleder vi altid samarbejdet med et møde, hvor vi kan snakke om jeres planer for brylluppet på kroen. Det er naturligvis også muligt, at I medbringer jeres egen bryllupskage.

Vil I holde jeres bryllup hos os?

Så kontakt os gerne, så vi kan planlægge jeres bryllup sammen med jer. Hvis I har spørgsmål eller lignende, er I meget velkomne til at skrive en mail til tanja@hundested-kro.dk. I kan også ringe til os på tlf. 47 93 75 38. Vi glæder os til at være med til at give jer den bedste dag.

Seneste nyt fra Facebook

Hold dig opdateret med spændende nyheder fra vores Facebookside!

18. maj

Kære allesammen❤️ Så åbner restauranten i dag - og der kan bestilles bord allerede nu🤩😎 Vi har åbent fra 17:30 - 20:00. Vi har stadig dagens ret som take-away og vil det næste stykke tid også køre ud - dog kun kl. 17:15. Menukortet vil være mindre end det plejer og vi har i denne uge åbent til frokost fra torsdag til søndag☀️ Se menukortet for restauranten på vores hjemmeside. OBS: Hvis I ønsker rødspætte SKAL den bestilles senest dagen før😎 Kom og hent “Dagens ret” fra kl. 17:30 til 19:00 til kr. 85,- i restauranten. Udbringning af “Dagens ret” kl. 17:15 til kr. 100,- pr. portion. (Dette er dog kun i Hundested (3390)) Husk at bestille bord samt dagens ret i god tid på tlf.: 47937538 Mandag d. 18/5: Hakkebøffer m/pommes frites og bearnaisesauce. Tirsdag d. 19/5: Svensk pølseret. Onsdag d. 20/5: Krebinet m/kartofler og stuvede ærter & gulerødder. Torsdag d. 21/5: Brændende kærlighed m/kartoffelmos. Fredag d. 22/5: Kylling/bacon-burger m/karrydressing & grovfrites m/hjemmerørt salatmayo. Lørdag d. 21/5: Kalv a la vildt m/waldorfsalat, hvide kartofler og vildtsauce. Søndag d. 22/5: Wienerschnitzel af økologisk kalvefilet m/ærter, pommes sauté og skysauce. (kr. 150,-) “Schnitzel-søndag" fortsætter!🤩 Den fås dog stadig kun ved forudbestilling inden lørdag kl. 19.00 - og prisen vil være kr. 150,- pr. stk. (ved udbringning kr. 165,-) I weekenden (torsdag til søndag) er der også en take-away dessert på menuen - og man må gerne nøjes med at bestille desserten😉 Denne weekend er det rabarber/jordbærtrifli til kr. 45,- pr. stk🤩 PS: husk at bestille i god tid😎 PPS: man kan sagtens bestille flere dage i forvejen😉

Læs mere