Hold barnedåb på Hundested Kro og Hotel

Barnedåbsfest i dejlige omgivelser på Sjælland

Når man er nybagte forældre, må barnedåben gerne gå så smidigt som muligt. Dagen skal gerne være afslappende og hyggelig i familiært selskab. På Hundested Kro & Hotel har vi natursmukke omgivelser, hvor vi har Hundested Lystbådehavn i baghaven. Her har vi flotte og lyse lokaler perfekte til afholdelse af barnedåben. I de dejlige omgivelser kan I nyde festen uden at skulle bekymre jer om borddækning, menu eller servering til barnedåben. Efter kirken står vi klar til at byde jer og jeres gæster velkomne indenfor i vores hyggelige og behagelige rammer. Med havudsigt og grønne arealer lige uden for døren er der gode muligheder for at fejre jeres barn i flotte omgivelser.

Lad os stå for planlægningen

Når I kontakter os, sørger vi for at tilrettelægge barnedåben efter jeres ønsker. Barnedåben skal være et arrangement, hvor I som forældre ikke behøver at tænke på noget. Vi sørger for maden, planlægning, opstilling af borde og stole samt bordopdækningen. Vi har naturligvis søde tjenere, der vil sørge for, at I ikke mangler noget. Vi plejer at indlede ethvert samarbejde med et møde, hvor vi kan snakke om, hvad jeres ønsker til barnedåben er. Vi ved, at intet er for godt til vores børn, og derfor vil vi gerne være med til at skabe den bedste fejring af jeres barns navngivelse.

Ønsker I en barnedåb i naturskønne omgivelser på Nordsjælland?

Så snart I ved, hvornår barnedåben skal afholdes, kan I med fordel kontakte os. Skriv en mail til tanja@hundested-kro.dk, hvis I vil høre nærmere. I er også velkomne til at ringe til os på tlf. 47 93 75 38. Vi glæder os til at høre fra jer.

Seneste nyt fra Facebook

Hold dig opdateret med spændende nyheder fra vores Facebookside!

18. maj

Kære allesammen❤️ Så åbner restauranten i dag - og der kan bestilles bord allerede nu🤩😎 Vi har åbent fra 17:30 - 20:00. Vi har stadig dagens ret som take-away og vil det næste stykke tid også køre ud - dog kun kl. 17:15. Menukortet vil være mindre end det plejer og vi har i denne uge åbent til frokost fra torsdag til søndag☀️ Se menukortet for restauranten på vores hjemmeside. OBS: Hvis I ønsker rødspætte SKAL den bestilles senest dagen før😎 Kom og hent “Dagens ret” fra kl. 17:30 til 19:00 til kr. 85,- i restauranten. Udbringning af “Dagens ret” kl. 17:15 til kr. 100,- pr. portion. (Dette er dog kun i Hundested (3390)) Husk at bestille bord samt dagens ret i god tid på tlf.: 47937538 Mandag d. 18/5: Hakkebøffer m/pommes frites og bearnaisesauce. Tirsdag d. 19/5: Svensk pølseret. Onsdag d. 20/5: Krebinet m/kartofler og stuvede ærter & gulerødder. Torsdag d. 21/5: Brændende kærlighed m/kartoffelmos. Fredag d. 22/5: Kylling/bacon-burger m/karrydressing & grovfrites m/hjemmerørt salatmayo. Lørdag d. 21/5: Kalv a la vildt m/waldorfsalat, hvide kartofler og vildtsauce. Søndag d. 22/5: Wienerschnitzel af økologisk kalvefilet m/ærter, pommes sauté og skysauce. (kr. 150,-) “Schnitzel-søndag" fortsætter!🤩 Den fås dog stadig kun ved forudbestilling inden lørdag kl. 19.00 - og prisen vil være kr. 150,- pr. stk. (ved udbringning kr. 165,-) I weekenden (torsdag til søndag) er der også en take-away dessert på menuen - og man må gerne nøjes med at bestille desserten😉 Denne weekend er det rabarber/jordbærtrifli til kr. 45,- pr. stk🤩 PS: husk at bestille i god tid😎 PPS: man kan sagtens bestille flere dage i forvejen😉

Læs mere