Selskaber i Nordsjælland

Mangler I et sted at afholde selskab?

Hos Hundested Kro & Hotel tilbyder vi dig at afholde dit selskab, uanset hvilken karakter selskabet har. Vi kan huse bryllup, barnedåb, reception, fødselsdag, begravelsesbuffet og meget mere. Der er ikke nogen grænse for, hvilke selskaber vi kan lægge lokaler til. Vores ønske er, at I får en fest eller et selskab, hvor der er styr på det hele. Derfor tilbyder vi – udover selskabslokaler til leje – at stå for alt planlægning fra ankomsten og indtil festen er slut. Vi ved, at det er meget individuelt, hvad man ønsker for det enkelte selskab, og derfor gør vi meget ud af at sammensætte selskabet i forhold til mad og lokaler præcis efter jeres ønsker. Kontakt os gerne, hvis I vil høre nærmere om vores tilbud i forbindelse med afholdelse af selskaber.

Vi har selskabslokalerne til Jer

I Nordsjælland nær Hundested Havn har vi en helt perfekt placering for alle, der elsker at være tæt på natur, vand og strand. Som vært ved et selskab er det vigtigt, at man kan slappe af og nyde arrangementet – og det vil vi meget gerne sørge for, at I kan. Her sørger vi for at koordinere det hele lige fra menuen til bordopdækning og servering. Vi sørger for, at alt bare klapper. Uanset om I ønsker selskabslokaler til brylluppet, barnedåben eller noget helt tredje, går vi højt op i at sammensætte arrangementet ud fra jeres krav og præferencer. Vi tilbyder f.eks. udlejning af selskabslokaler til begravelsesbuffeter, hvor gæsterne selv kan vælge, hvad menuen skal være. Det kan f.eks. være smørrebrød eller kaffe og kage. Vores gæsters ønsker er altid i centrum. Uanset om dine gæster er inviteret til aften eller frokost, vil vi på Hundested Kro & Hotel meget gerne hjælpe til.

Ring og hør nærmere

Vil du tale selskaber med os, kan du ringe på tlf. 47 93 75 38. Du er også velkommen til at kontakte os på tanja@hundested-kro.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Seneste nyt fra Facebook

Hold dig opdateret med spændende nyheder fra vores Facebookside!