Selskaber i Nordsjælland

Mangler I et sted at afholde selskab?

Hos Hundested Kro & Hotel tilbyder vi dig at afholde dit selskab, uanset hvilken karakter selskabet har. Vi kan huse bryllup, barnedåb, reception, fødselsdag, begravelsesbuffet og meget mere. Der er ikke nogen grænse for, hvilke selskaber vi kan lægge lokaler til. Vores ønske er, at I får en fest eller et selskab, hvor der er styr på det hele. Derfor tilbyder vi – udover selskabslokaler til leje – at stå for alt planlægning fra ankomsten og indtil festen er slut. Vi ved, at det er meget individuelt, hvad man ønsker for det enkelte selskab, og derfor gør vi meget ud af at sammensætte selskabet i forhold til mad og lokaler præcis efter jeres ønsker. Kontakt os gerne, hvis I vil høre nærmere om vores tilbud i forbindelse med afholdelse af selskaber.

Vi har selskabslokalerne til Jer

I Nordsjælland nær Hundested Havn har vi en helt perfekt placering for alle, der elsker at være tæt på natur, vand og strand. Som vært ved et selskab er det vigtigt, at man kan slappe af og nyde arrangementet – og det vil vi meget gerne sørge for, at I kan. Her sørger vi for at koordinere det hele lige fra menuen til bordopdækning og servering. Vi sørger for, at alt bare klapper. Uanset om I ønsker selskabslokaler til brylluppet, barnedåben eller noget helt tredje, går vi højt op i at sammensætte arrangementet ud fra jeres krav og præferencer. Vi tilbyder f.eks. udlejning af selskabslokaler til begravelsesbuffeter, hvor gæsterne selv kan vælge, hvad menuen skal være. Det kan f.eks. være smørrebrød eller kaffe og kage. Vores gæsters ønsker er altid i centrum. Uanset om dine gæster er inviteret til aften eller frokost, vil vi på Hundested Kro & Hotel meget gerne hjælpe til.

Ring og hør nærmere

Vil du tale selskaber med os, kan du ringe på tlf. 47 93 75 38. Du er også velkommen til at kontakte os på tanja@hundested-kro.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Seneste nyt fra Facebook

Hold dig opdateret med spændende nyheder fra vores Facebookside!

18. maj

Kære allesammen❤️ Så åbner restauranten i dag - og der kan bestilles bord allerede nu🤩😎 Vi har åbent fra 17:30 - 20:00. Vi har stadig dagens ret som take-away og vil det næste stykke tid også køre ud - dog kun kl. 17:15. Menukortet vil være mindre end det plejer og vi har i denne uge åbent til frokost fra torsdag til søndag☀️ Se menukortet for restauranten på vores hjemmeside. OBS: Hvis I ønsker rødspætte SKAL den bestilles senest dagen før😎 Kom og hent “Dagens ret” fra kl. 17:30 til 19:00 til kr. 85,- i restauranten. Udbringning af “Dagens ret” kl. 17:15 til kr. 100,- pr. portion. (Dette er dog kun i Hundested (3390)) Husk at bestille bord samt dagens ret i god tid på tlf.: 47937538 Mandag d. 18/5: Hakkebøffer m/pommes frites og bearnaisesauce. Tirsdag d. 19/5: Svensk pølseret. Onsdag d. 20/5: Krebinet m/kartofler og stuvede ærter & gulerødder. Torsdag d. 21/5: Brændende kærlighed m/kartoffelmos. Fredag d. 22/5: Kylling/bacon-burger m/karrydressing & grovfrites m/hjemmerørt salatmayo. Lørdag d. 21/5: Kalv a la vildt m/waldorfsalat, hvide kartofler og vildtsauce. Søndag d. 22/5: Wienerschnitzel af økologisk kalvefilet m/ærter, pommes sauté og skysauce. (kr. 150,-) “Schnitzel-søndag" fortsætter!🤩 Den fås dog stadig kun ved forudbestilling inden lørdag kl. 19.00 - og prisen vil være kr. 150,- pr. stk. (ved udbringning kr. 165,-) I weekenden (torsdag til søndag) er der også en take-away dessert på menuen - og man må gerne nøjes med at bestille desserten😉 Denne weekend er det rabarber/jordbærtrifli til kr. 45,- pr. stk🤩 PS: husk at bestille i god tid😎 PPS: man kan sagtens bestille flere dage i forvejen😉

Læs mere