Frokostmenu
Smørrebrød/Open sandwiches kr. 85,-
Kryddersild med creme fraiche, løg og capers
Spiced herring with sour cream, red onion and capers
Rødspættefilet med hjemmelavet mayo, rejer og citron
Plaice fillet with homemade mayo, shrimps and lemon
Kartoffelmad med hjemmelavet mayo, løg og karse
Potato with homemade mayo, onion and cress
Roastbeef med pickles og syltet agurk
Roastbeef with pickles and pickled cucumber

Kartoffelmaden, mere dansk bliver det ikke.
Frokostretter/Lunch courses kr. 145,-
Pariserbøf med pickles, rødbede, æggeblomme, løg og capers
”Parisian steak” with pickles, beetroot, egg yolk, onion and capers
Frokostplatte kr. 145,-
Brie med peberfrugt, roastbeef med pickles og syltet agurk, kryddersild med creme fraiche, løg og capers, rødspættefilet
Platter with brie, roastbeef, spiced herring with sour cream, red onion and capers, plaice fillet
Sandwiches - kr. 85,-
Alle sandwiches er med en lækker hjemmebagt bolle

Frokostplatten, lidt af hvert.
”Gilli”
med roastbeef, hvidløgsdressing, løg, agurk, salat & babyspinat.
with roast beef, garlic dressing, onions, cucumber, lettuce & baby spinach.
”Boy George”
med kylling, bacon, karrydressing, tomat, løg, salat & babyspinat.
with chicken, bacon, curry dressing, tomatoes, onions, lettuce & baby spinach.
”Dolly”
med landskinke, ost, basilikumdressing, tomat, salat & babyspinat.
with country ham, cheese, basil dressing, tomatoes, lettuce & baby spinach.
”Sinatra”
med krosalami, brie, basilikumdressing, salat & babyspinat.
with salami, brie, basil dressing, lettuce & baby spinach.

Kylling og bacon, den vi kalder "Boy George"
”Dizzy Mizz Lizzy”
med æggesalat m/karry-bacondressing, tomat, salat & babyspinat.
with egg salad, curry-bacon dressing, tomatoes, lettuce & baby spinach.
”Oh Land”
med rødbedebøf, salatmayo, løg, agurk, tomat, peberfrugt, burgerdressing salat & babyspinat.
with beetroot beef, mayo, onions, cucumber, tomatoes, bell pepper, burger dressing, lettuce & baby spinach.
Åbningstider:
1. april til 31. august kl. 12.30 - 15.30
1. september til 31. marts kun åbent lørdage og udvalgte søndage kl. 12.30 - 15.30
(ved større selskaber kan der åbnes til frokost øvrige dage)

Se også åbningstiderne på Facebook