Fadeburet - Vores egen lille krostue

OBS - OBS - OBS - OBS - OBS
Pga. samfundssind har vi valgt at lukke vores værtshus "Fadeburet" de næste 14 dage. Vi håber på jeres forståelse - og glæder os utrolig meget til at se jer allesammen igen <3
Dagens ret kan stadig bestilles - den skal dog afhentes i restauranten.
 
I restauranten har vi lukket ned for a la carte menuen - men holder dog stadig åben for dem, der vil nyde en dagens ret. Vi sørger selvfølgelig for at følge alle retningslinjer - og holder en mindsteafstand på 3 meter mellem bordene.
 
I de næste 14 dage vil vi også kunne bringe din mad ud - du skal bare huske at bestille den inden kl. 17.00.
 
De kærligste hilsner
 
Tanja Hollerup
 
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________
I forlængelse af kroen har vi, som et af de eneste steder i Danmark, bevaret vores hyggelige fadebur, som af nogle gæster også kaldes Krostuen. I Fadeburet er det tilladt at ryge – et såkaldt brunt værtshus - og man kan få serveret dagens ret i de hyggelige omgivelser.

Fadeburet har åbent alle dage, og er et afslappet opholdssted, ofte benyttet af de lokale, samt hotellets gæster, men alle er velkomne.

Her er spillemaskiner, billardbord og digitalt pokerbord samt et stort udvalg af forskellige slags øl, vin og spiritus. Du kan også få en god Irish Coffee.

Fadeburet arrangerer blandt andet billard- og rafleturneringer, hvor vi tit har besøg af andre lokale værtshuse og der arrangeres også biografture, go-cart arrangementer mv.

Ca. 1 gang om måneden har vi desuden livemusik, som er en af vores populære begivenheder i Fadeburet.

Du kan nyde ”dagens ret” i Fadeburet, hvor der for kun 85 kr. serveres en god og mættende ret med 1 øl eller sodavand til.

Kom om formiddagen og nyd en kop kaffe, eller kom lidt senere til en fyraftensøl eller en drink og mærk den helt specielle lokale stemning og atmosfære.

Seneste nyt fra Facebook

Hold dig opdateret med spændende nyheder fra vores Facebookside!