Fadeburet - Vores egen lille krostue

OBS - OBS - OBS - OBS - OBS
Pga. samfundssind har vi valgt at lukke vores værtshus "Fadeburet" foreløbigt indtil den 7/6. Vi håber på jeres forståelse - og glæder os utrolig meget til at se jer allesammen igen <3
Dagens ret kan stadig bestilles - den skal dog afhentes i restauranten.
 
De kærligste hilsner
 
Tanja Hollerup
 
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________
I forlængelse af kroen har vi, som et af de eneste steder i Danmark, bevaret vores hyggelige fadebur, som af nogle gæster også kaldes Krostuen. I Fadeburet er det tilladt at ryge – et såkaldt brunt værtshus - og man kan få serveret dagens ret i de hyggelige omgivelser.

Fadeburet har åbent alle dage, og er et afslappet opholdssted, ofte benyttet af de lokale, samt hotellets gæster, men alle er velkomne.

Her er spillemaskiner, billardbord og digitalt pokerbord samt et stort udvalg af forskellige slags øl, vin og spiritus. Du kan også få en god Irish Coffee.

Fadeburet arrangerer blandt andet billard- og rafleturneringer, hvor vi tit har besøg af andre lokale værtshuse og der arrangeres også biografture, go-cart arrangementer mv.

Ca. 1 gang om måneden har vi desuden livemusik, som er en af vores populære begivenheder i Fadeburet.

Du kan nyde ”dagens ret” i Fadeburet, hvor der for kun 85 kr. serveres en god og mættende ret med 1 øl eller sodavand til.

Kom om formiddagen og nyd en kop kaffe, eller kom lidt senere til en fyraftensøl eller en drink og mærk den helt specielle lokale stemning og atmosfære.

Seneste nyt fra Facebook

Hold dig opdateret med spændende nyheder fra vores Facebookside!

18. maj

Kære allesammen❤️ Så åbner restauranten i dag - og der kan bestilles bord allerede nu🤩😎 Vi har åbent fra 17:30 - 20:00. Vi har stadig dagens ret som take-away og vil det næste stykke tid også køre ud - dog kun kl. 17:15. Menukortet vil være mindre end det plejer og vi har i denne uge åbent til frokost fra torsdag til søndag☀️ Se menukortet for restauranten på vores hjemmeside. OBS: Hvis I ønsker rødspætte SKAL den bestilles senest dagen før😎 Kom og hent “Dagens ret” fra kl. 17:30 til 19:00 til kr. 85,- i restauranten. Udbringning af “Dagens ret” kl. 17:15 til kr. 100,- pr. portion. (Dette er dog kun i Hundested (3390)) Husk at bestille bord samt dagens ret i god tid på tlf.: 47937538 Mandag d. 18/5: Hakkebøffer m/pommes frites og bearnaisesauce. Tirsdag d. 19/5: Svensk pølseret. Onsdag d. 20/5: Krebinet m/kartofler og stuvede ærter & gulerødder. Torsdag d. 21/5: Brændende kærlighed m/kartoffelmos. Fredag d. 22/5: Kylling/bacon-burger m/karrydressing & grovfrites m/hjemmerørt salatmayo. Lørdag d. 21/5: Kalv a la vildt m/waldorfsalat, hvide kartofler og vildtsauce. Søndag d. 22/5: Wienerschnitzel af økologisk kalvefilet m/ærter, pommes sauté og skysauce. (kr. 150,-) “Schnitzel-søndag" fortsætter!🤩 Den fås dog stadig kun ved forudbestilling inden lørdag kl. 19.00 - og prisen vil være kr. 150,- pr. stk. (ved udbringning kr. 165,-) I weekenden (torsdag til søndag) er der også en take-away dessert på menuen - og man må gerne nøjes med at bestille desserten😉 Denne weekend er det rabarber/jordbærtrifli til kr. 45,- pr. stk🤩 PS: husk at bestille i god tid😎 PPS: man kan sagtens bestille flere dage i forvejen😉

Læs mere