Aftenmenu

Åbningstider køkken:

Fra 1. maj til 30. september: mandag til søndag kl. 17.30 - 20.30

Fra 1. oktober til 30. april: mandag til lørdag kl. 17.30 - 19.30

 

Forretter kr. 95,-

Dagens suppe med hjemmebagt brød

Parmaskinke med melon

Tunmousse med rugbrødschips og hjemmebagt brød

 

Hovedretter kr. 245,-

Steak af kalvefilét 

med grovfritter, grøntsager og bearnaisesauce


Wienerschnitzel 

med pommes sauté, ærter og skysauce


Stegt rødspætte 

med dagens grønt, kartofler og smørsauce

 

And á la Danoise kr. 205,-

med rabarberkompot, syltede agurker, kartofler og andesauce

 

Hakkebøf kr. 185,-

med bløde løg, kartofler og skysauce


Dagens ret kr. 85,-

 

 

Børnemenu kr. 65,-

Fiskefilet med fritter, remoulade og citron

Kyllingenuggets med fritter og remoulade

Hakkebøf med bløde løg, kartofler og skysauce

Steak af kalvefilét kr. 145,-

med fritter, grøntsager og bearnaisesauce

 

Børnedesserter kr. 60,-

Børneiscocktail med 2 slags hjemmelavet is

Brownie med vanilleis og chokoladesauce


Vores desserter kr. 90,-

Bananasplit 
Splittet banan med is, nødder, flødeskum & chokoladesauce

Dagens trifli
Trifli med chantillycreme og knuste makroner

Brownie
med vanilleis og skovsyre

 

Seneste nyt fra Facebook

Hold dig opdateret med spændende nyheder fra vores Facebookside!