Aftenmenu
Forretter kr. 95,-
Dagens suppe med hjemmebagt brød
Parmaskinke med melon
Tunmousse med rugbrødschips og hjemmebagt brød
Hovedretter kr. 245,-
Steak af kalvefilét med grovfritter, grøntsager og bearnaisesauce
Wienerschnitzel med pommes sauté, ærter og skysauce
Stegt rødspætte med dagens grønt, kartofler og smørsauce
And á la Danoise kr. 205,-
med rabarberkompot, syltede agurker, kartofler og andesauce
Hakkebøf kr. 185,-
med bløde løg, kartofler og skysauce

Kartoffelsuppe, en dejlig vintervarmer forret.
Børnemenu kr. 65,-
Fiskefilet med fritter, remoulade og citron
Kyllingenuggets med fritter og remoulade
Hakkebøf med bløde løg, kartofler og skysauce
Steak af kalvefilét kr. 145,-
med fritter, grøntsager og bearnaisesauce
Vores desserter kr. 90,-
Bananasplit
Splittet banan med is, nødder, flødeskum & chokoladesauce
Dagens trifli
Trifli med chantillycreme og knuste makroner
Brownie
med vanilleis og skovsyre

Stegt rødspætte hører sig til i en havneby. Velbekomme :-)
Børnedesserter kr. 60,-
Børneiscocktail med 2 slags hjemmelavet is
Brownie med vanilleis og chokoladesauce
Åbningstider køkken:
Fra 1. sept. til 31. marts: mandag-lørdag kl. 17.30-20.30
Fra 1. april til 31. august: mandag-søndag kl. 17.30 - 20.30
