Frokostmenu

Restauranten åbner for frokostservering torsdag den 1. juli.

Åbent tirsdag - lørdag kl. 12.30 - 15.00 (Søndag og mandag lukket)

 

SMØRREBRØD/OPEN SANDWICHES KR. 65,-  (2 stk kr. 130,-)

"Roastbeef" med pickles, agurkesalat, stegte løg og peberrod

with pickles, cucumber salad, fried onions and horseradish

 

"Dyrlægens natmad" med leverpostej, saltkød, sky, løg & bacon

Liver paté, slices of corned beef, rich meat aspic, onion & bacon

 

"Rullepølse" med sky, rødløg, syltede rødløg & karse

Spiced meat roll, rich meat aspic, red onion, pickled onion & cress

 

"Hønsesalat" med tomater, bacon, asparges & karry

Chicken salad with tomatoes, bacon, asparagus & curry

 

"Okse Tatar" med aioli, tomat, rodfrugtchips, æggeblomme & karse

Beef tatar with aioli, tomato, root chips, egg yolk & cress

 

"Æg & Rejer" med mayonnaise, tomat, citron, cavi-art & karse

Egg'n Shrimp with mayonnaise, tomato, lemon, cavi-art & cress

 

"Røget Laks" med røræg, peberrodscreme & agurk

Smoked salmon with scrambled eggs, horseradish creme & cucumber

 

"Gravad Laks" med rævedressing, dild, asparges & tomat

Gravad salmon with dill & mustard dressing, dill, asparagus & tomato

 

"Fredsfisk" paneret pastinak med remoulade, citron, tomat & persille

Breaded parsnip with 'remoulade', lemon, tomato & parsley

 

"Tomat" med mayonnaise, basilikum, rodfrugtchips & grønt

Tomato with mayonnaise, basil, root chips & greens

 

"Kartoffel" med mayonnaise, stegte løg, rødløg, syltede løg & karse

Potato with mayonnaise, crispy onions, red onions, pickled onions & cress

 

"Ost" vælg 1, 2 eller 3 stk af blåskimmel, brie & hård ost med sprødt og sødt

Cheese, choose 1, 2 or 3 pcs of blue cheese, brie or hard cheese with crisp & sweet

 

Det gode, danske smørrebrød... du bliver mæt af to

Det gode, danske smørrebrød... du bliver mæt af to

Oksetatar og kyllingesalat, der er masser at vælge imellem

Oksetatar og kyllingesalat, der er masser at vælge imellem

FROKOSTRETTER/LUNCH COURSES  KR. 145,-

"Pariserbøffen", med pickles, rødbede, æggeblomme, løg og capers

Parisian steak with pickles, beetroot, egg yolk, onions and capers

 

"Stjerneskuddet" paneret & dampet rødspættefilet med Thousand Island dressing, asparges, citron, dild, tomat & cavi-art 

Breaded & steamed plaice filet with Thousand Island dressing, asparagus, lemon, dill, tomato & cavi-art

 

SANDWICHES  KR. 85,-

Alle sandwiches er med en lækker hjemmebagt bolle

Stjerneskuddet, lige som det skal være

Stjerneskuddet, lige som det skal være

"Mc Einar" med roastbeef, hvidløgsdressing, løg, agurk, salat & babyspinat.

with roast beef, garlic dressing, onions, cucumber, lettuce & baby spinach.

 

”Boy George” med kylling, bacon, karrydressing, tomat, løg, salat & babyspinat.

with chicken, bacon, curry dressing, tomatoes, onions, lettuce & baby spinach.

 

”Dolly” med landskinke, ost, basilikumdressing, tomat, salat & babyspinat.

with leg ham, cheese, basil dressing, tomatoes, lettuce & baby spinach.

 

”Sinatra” med krosalami, brie, basilikumdressing, salat & babyspinat.

with salami, brie, basil dressing, lettuce & baby spinach.

 

”Dizzy Mizz Lizzy” med æggesalat, karry/bacondressing, tomat, salat & babyspinat.

with egg salad, curry/bacon dressing, tomatoes, lettuce & baby spinach.

 

”Oh Land” med ærtebøf, salatmayo, løg, agurk, tomat, peberfrugt, burgerdressing salat & babyspinat.

with pea beef, mayo, onions, cucumber, tomatoes, bell pepper, burger dressing, lettuce & baby spinach.

 

"Mc Cartney" med rødbede hummus, agurk, rodfrugter, salat & babyspinat

with beetroot hummus, cucumber, root vegetables, lettuce & baby spinach

 

"Mc Einar" med roastbeef

"Mc Einar" med roastbeef

"Boy George" - den med kylling

"Boy George" - den med kylling

"Dizzy Mizz Lizzy" med æggesalat

"Dizzy Mizz Lizzy" med æggesalat

SØDT TIL KAFFEN  KR. 45,-

Hjemmelavede romkugler (Homemade rum cake balls)

Ugens småkage (Cookie of the week)

Mazarinkage med frugt (Mazarin cake with fruit)

Lidt til den søde tand

Lidt til den søde tand

Seneste nyt fra Facebook

Hold dig opdateret med spændende nyheder fra vores Facebookside!