Restauranten

Spis på vores hyggelige restaurant

Vi byder varmt velkommen i vores restaurant, som er tilknyttet vores kro og hotel. Udover vores gæster af hotellet er der også mange udefrakommende gæster fra hele Nordsjælland, der nyder godt af den danske mad, som serveres i restauranten. I restauranten er der altid en varm og hyggelig atmosfære, der bidrager til den stemning, vi ønsker at skabe. Vi ønsker nemlig, at et besøg hos os skal emme af autenticitet og gode råvarer, der bidrager til en unik stemning. Vores kok sørger for et menukort med traditionel gedigen dansk kromad. Vi er kendte for dansk mad i en kvalitet, som man sjældent finder andre steder.

Prøv vores signaturretter 

Vi har åbent både for frokost- og aftengæster, hvor vores restaurant er landskendt for vores pariserbøf til frokost og vores wienerschnitzel og pandestegte rødspætte til aften. På enkelte lørdage og søndage har vores gæster mulighed for at vælge det store kolde bord. Ring for nærmere information om, hvornår du har mulighed for at smage lækre sager fra vores kolde bord. Eller book det kolde bord, hvis I er mere end 20 gæster. Vi har også mulighed for at modtage bestillinger, hvis I ønsker at bestille en bestemt festmenu til et arrangement. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at bestille mad fra vores restaurant.

Selskaber på hotellet og mad fra restauranten

Vi gør altid alt for, at vores gæster får en velsmagende oplevelse på vores restaurant, om det er til middag eller frokost har ingen betydning. Hvis du afholder et selskab i vores selskabslokaler, kan køkkenet levere fantastisk og uforglemmelig mad til din festoplevelse. Vil du booke et bord i restauranten? Så ring på tlf. 47 93 75 38 eller send en mail til hundested.kro@c.dk. Vi glæder os til at byde dig varmt velkommen her i Halsnæs – Nordens Hawaii.

 

Aftenmenu - Frokostmenu - Morgenbuffet - Dagens ret - Fadeburet - Kontakt restauranten - Tilbud

Seneste nyt fra Facebook

Hold dig opdateret med spændende nyheder fra vores Facebookside!