Miniferie på Hundested Kro & Hotel

Tag på en charmerende miniferie på Sjælland

Nogle gange har man brug for et afbræk fra hverdagen, hvor der er tid til at slappe af. I sådanne tilfælde er det ikke altid, at hverken tid eller økonomi er til en lang rejse. En miniferie på hotel er et fantastisk valg, fordi man kan få lov til at komme helt ned i gear uden at skulle trække flere uger ud af kalenderen. På Hundested Kro & Hotel har vi de dejligste naturomgivelser til en perfekt miniferie i Danmark. Med havnen lige uden for døren har vores gæster mulighed for at gå på opdagelse i det maritime miljø. Der er gode badestrande i nærheden, som også er oplagte til gode gåture med masser af frisk luft og spændende omgivelser i den omkringliggende natur.

Ferie med god mad og sjove aktiviteter

Ved et kroophold eller en miniferie er sanserne ofte i centrum, fordi når vi er på ferie, oplever vi ofte mange nye indtryk. I vores restaurant er der masser af gode madoplevelser at hente, hvis I elsker god dansk mad – ligesom os. Restauranten serverer hver dag lækker og velsmagende mad, som I kan nyde efter en dag med aktiviteter, som netop I holder af. Det er også muligt at kombinere miniferien i Danmark med et slag golf, fordi der findes velholdte og smukke greens inden for en times afstand af hotellet. Der kan også spilles minigolf på Hundested Havn. Efter en dag med mange nye indtryk kan I få en god nattesøvn på et af vores lyse og indbydende værelser.

Book jeres ophold i dag

Hos os kan I nyde et par afslappende dage i dejlige lyse omgivelser, og hvis I ønsker det – kan I booke et af vores værelser med havudsigt. Vi har lavet tre tilbud på miniferier med henholdsvis 4, 3 og 2 overnatninger inklusiv forplejning og overnatning. I bunden af siden kan du læse nærmere om de forskellige former for miniferier.

Vil I booke tid til afslapning og ferie, kan I ringe på tlf. 47 93 75 38. I kan også kontakte os pr. mail via hundested.kro@c.dk. Vi glæder os til at give jer en uforglemmelig oplevelse.

4 overnatninger
4 x morgenbuffet
4 x middag*

pr. pers. i dobbeltværelse
1.900,- kr.

3 overnatninger
3 x morgenbuffet
3 x middag*

pr. pers. i dobbeltværelse
1.575,- kr.

2 overnatninger
2 x morgenbuffet
2 x middag*

pr. pers. i dobbeltværelse
1.250,- kr.

Tillæg til enkeltværelse kr. 100,00 pr. dag ved 2 og 3 dags miniferie.
Tillæg til enkeltværelse kr. 75,00 pr. dag ved 4 dags miniferie.

Ved overnatning lørdag
Tillæg på kr. 200,00 pr. person.

Der tages forbehold for evt. prisstigninger.

*Middagen er efter kokkens valg.

Seneste nyt fra Facebook

Hold dig opdateret med spændende nyheder fra vores Facebookside!

18. maj

Kære allesammen❤️ Så åbner restauranten i dag - og der kan bestilles bord allerede nu🤩😎 Vi har åbent fra 17:30 - 20:00. Vi har stadig dagens ret som take-away og vil det næste stykke tid også køre ud - dog kun kl. 17:15. Menukortet vil være mindre end det plejer og vi har i denne uge åbent til frokost fra torsdag til søndag☀️ Se menukortet for restauranten på vores hjemmeside. OBS: Hvis I ønsker rødspætte SKAL den bestilles senest dagen før😎 Kom og hent “Dagens ret” fra kl. 17:30 til 19:00 til kr. 85,- i restauranten. Udbringning af “Dagens ret” kl. 17:15 til kr. 100,- pr. portion. (Dette er dog kun i Hundested (3390)) Husk at bestille bord samt dagens ret i god tid på tlf.: 47937538 Mandag d. 18/5: Hakkebøffer m/pommes frites og bearnaisesauce. Tirsdag d. 19/5: Svensk pølseret. Onsdag d. 20/5: Krebinet m/kartofler og stuvede ærter & gulerødder. Torsdag d. 21/5: Brændende kærlighed m/kartoffelmos. Fredag d. 22/5: Kylling/bacon-burger m/karrydressing & grovfrites m/hjemmerørt salatmayo. Lørdag d. 21/5: Kalv a la vildt m/waldorfsalat, hvide kartofler og vildtsauce. Søndag d. 22/5: Wienerschnitzel af økologisk kalvefilet m/ærter, pommes sauté og skysauce. (kr. 150,-) “Schnitzel-søndag" fortsætter!🤩 Den fås dog stadig kun ved forudbestilling inden lørdag kl. 19.00 - og prisen vil være kr. 150,- pr. stk. (ved udbringning kr. 165,-) I weekenden (torsdag til søndag) er der også en take-away dessert på menuen - og man må gerne nøjes med at bestille desserten😉 Denne weekend er det rabarber/jordbærtrifli til kr. 45,- pr. stk🤩 PS: husk at bestille i god tid😎 PPS: man kan sagtens bestille flere dage i forvejen😉

Læs mere