Miniferie på Hundested Kro & Hotel

Tag på en charmerende miniferie på Sjælland

Nogle gange har man brug for et afbræk fra hverdagen, hvor der er tid til at slappe af. I sådanne tilfælde er det ikke altid, at hverken tid eller økonomi er til en lang rejse. En miniferie på hotel er et fantastisk valg, fordi man kan få lov til at komme helt ned i gear uden at skulle trække flere uger ud af kalenderen. På Hundested Kro & Hotel har vi de dejligste naturomgivelser til en perfekt miniferie i Danmark. Med havnen lige uden for døren har vores gæster mulighed for at gå på opdagelse i det maritime miljø. Der er gode badestrande i nærheden, som også er oplagte til gode gåture med masser af frisk luft og spændende omgivelser i den omkringliggende natur.

Ferie med god mad og sjove aktiviteter

Ved et kroophold eller en miniferie er sanserne ofte i centrum, fordi når vi er på ferie, oplever vi ofte mange nye indtryk. I vores restaurant er der masser af gode madoplevelser at hente, hvis I elsker god dansk mad – ligesom os. Restauranten serverer hver dag lækker og velsmagende mad, som I kan nyde efter en dag med aktiviteter, som netop I holder af. Det er også muligt at kombinere miniferien i Danmark med et slag golf, fordi der findes velholdte og smukke greens inden for en times afstand af hotellet. Der kan også spilles minigolf på Hundested Havn. Efter en dag med mange nye indtryk kan I få en god nattesøvn på et af vores lyse og indbydende værelser.

Book jeres ophold i dag

Hos os kan I nyde et par afslappende dage i dejlige lyse omgivelser, og hvis I ønsker det – kan I booke et af vores værelser med havudsigt. Vi har lavet tre tilbud på miniferier med henholdsvis 4, 3 og 2 overnatninger inklusiv forplejning og overnatning. I bunden af siden kan du læse nærmere om de forskellige former for miniferier.

Vil I booke tid til afslapning og ferie, kan I ringe på tlf. 47 93 75 38. I kan også kontakte os pr. mail via hundested.kro@c.dk. Vi glæder os til at give jer en uforglemmelig oplevelse.

4 overnatninger
4 x morgenbuffet
4 x middag*

pr. pers. i dobbeltværelse
1.900,- kr.

3 overnatninger
3 x morgenbuffet
3 x middag*

pr. pers. i dobbeltværelse
1.575,- kr.

2 overnatninger
2 x morgenbuffet
2 x middag*

pr. pers. i dobbeltværelse
1.250,- kr.

Tillæg til enkeltværelse kr. 100,00 pr. dag ved 2 og 3 dags miniferie.
Tillæg til enkeltværelse kr. 75,00 pr. dag ved 4 dags miniferie.

Ved overnatning lørdag
Tillæg på kr. 200,00 pr. person.

Der tages forbehold for evt. prisstigninger.

*Middagen er efter kokkens valg.

Seneste nyt fra Facebook

Hold dig opdateret med spændende nyheder fra vores Facebookside!