Ægte dansk kroferie

Kroophold i smukke omgivelser

Hos Hundested Kro & Hotel får du en kroferie udover det sædvanlige. Med en god placering i Hundested har vi Hundested Havn i baghaven, hvor du finder dejlige restauranter og fiskebutikker. Her kan du også gå en tur langs lystbådehavnen og nye udsigten samt de mange gallerier, arbejdende værksteder og det lokale bryghus. Der er med andre ord udsigt til en charmerende kroferie i Hundested.

Ved dit kroophold er det selvfølgelig også fordelagtigt, at vores kro serverer velsmagende dansk mad hver dag. Kokken bruger udelukkende friske råvarer, hvilket i høj grad afspejler sig i smagen.

Autentisk krostemning med dansk mad

Hvis I ønsker en skøn stemning på en kro, der minder jer om de gode gamle dage – står vi klar til at byde jer velkommen. Vi gør altid, hvad vi kan for vores gæster, og derfor vil du også opleve, at vi gør os meget umage i serviceringen af gæsterne. På den måde får de den bedste oplevelse med en venlig, professionel og behagelig service. Vores mål er nemlig, at vores gæster skal føle sig helt igennem godt tilpas og velkomne på kroen. Derfor tilbyder vi også en række forskellige og meget populære kroophold.

I forlængelse af kroen har vi som et af de eneste steder i Danmark bevaret vores hyggelige fadebur, som af nogle gæster også kaldes Krostuen. Fadeburet er i 2020 blevet istandsat og gjort røgfrit - og man kan få serveret dagens ret i de hyggelige omgivelser. Her kan man bl.a. også spille kort, billard, nyde musikken eller en øl med de lokale. Ca. 1 gang om måneden har vi desuden livemusik, som er en af vores populære begivenheder i Fadeburet.

Vil du vide mere ?

Vil du booke et ophold kan du ringe mandag-fredag kl. 9-16 på tlf. 47 93 75 38 eller send en mail til hundested.kro@c.dk. Vi glæder os til at have jer som gæst.

Weekendophold - Miniferie - Gi' Mor Fri Søndag - Selskabsarrangement med overnatning - Hverdagsslapper 

Seneste nyt fra Facebook

Hold dig opdateret med spændende nyheder fra vores Facebookside!