Ægte dansk kroferie

Kroophold i smukke omgivelser i Nordsjælland 

Hos Hundested Kro & Hotel får du en kroferie udover det sædvanlige. Med en god placering i Hundested har vi Hundested Havn i baghaven, hvor du finder dejlige restauranter og fiskebutikker. Her kan du også gå en tur langs lystbådehavnen og nye udsigten samt de mange gallerier og arbejdende værksteder. Der er også mulighed for, at du kan besøge det lokale bryghus. Der er med andre ord udsigt til en charmerende kroferie i Hundested. Ved dit kroophold er det selvfølgelig også fordelagtigt, at vores kro serverer velsmagende dansk mad hver dag. Kokken bruger udelukkende friske råvarer, hvilket i høj grad afspejler sig i smagen.

Autentisk krostemning med dansk mad

Hvis I ønsker en skøn stemning på en kro, der minder jer om de gode gamle dage – står vi klar til at byde jer velkommen. Vi gør altid, hvad vi kan for vores gæster, og derfor vil du også opleve, at vi gør os meget umage i serviceringen af gæsterne. På den måde får de den bedste oplevelse med en venlig, professionel og behagelig service. Vores mål er nemlig, at vores gæster skal føle sig helt igennem godt tilpas og velkomne på kroen. Derfor tilbyder vi også en række forskellige og meget populære kroophold.

I forlængelse af kroen har vi som et af de eneste steder i Danmark bevaret vores hyggelige fadebur, som af nogle gæster også kaldes Krostuen. I Fadeburet er det tilladt at ryge – et såkaldt brunt værtshus - og man kan få serveret dagens ret i de hyggelige omgivelser. Her kan man bl.a. også spille kort, billard, nyde musikken eller en øl med de lokale. Ca. 1 gang om måneden har vi desuden livemusik, som er en af vores populære begivenheder i Fadeburet.

Sådan booker du et kroophold hos os

En kroferie hos os emmer af dansk hygge, som selvfølgelig indebærer hyggelige omgivelser og dejlig mad. Vil du booke et ophold, kan du gøre det på 3 forskellige måder – enten her via vores hjemmeside, pr. mail eller telefonisk. Ring på tlf. 47 93 75 38 eller send en mail til hundested.kro@c.dk. Vi glæder os til at have jer som gæst.

Weekendophold - Miniferie - Gi' Mor Fri Søndag - Selskabsarrangement med overnatning - Hverdagsslapper 

Seneste nyt fra Facebook

Hold dig opdateret med spændende nyheder fra vores Facebookside!

18. maj

Kære allesammen❤️ Så åbner restauranten i dag - og der kan bestilles bord allerede nu🤩😎 Vi har åbent fra 17:30 - 20:00. Vi har stadig dagens ret som take-away og vil det næste stykke tid også køre ud - dog kun kl. 17:15. Menukortet vil være mindre end det plejer og vi har i denne uge åbent til frokost fra torsdag til søndag☀️ Se menukortet for restauranten på vores hjemmeside. OBS: Hvis I ønsker rødspætte SKAL den bestilles senest dagen før😎 Kom og hent “Dagens ret” fra kl. 17:30 til 19:00 til kr. 85,- i restauranten. Udbringning af “Dagens ret” kl. 17:15 til kr. 100,- pr. portion. (Dette er dog kun i Hundested (3390)) Husk at bestille bord samt dagens ret i god tid på tlf.: 47937538 Mandag d. 18/5: Hakkebøffer m/pommes frites og bearnaisesauce. Tirsdag d. 19/5: Svensk pølseret. Onsdag d. 20/5: Krebinet m/kartofler og stuvede ærter & gulerødder. Torsdag d. 21/5: Brændende kærlighed m/kartoffelmos. Fredag d. 22/5: Kylling/bacon-burger m/karrydressing & grovfrites m/hjemmerørt salatmayo. Lørdag d. 21/5: Kalv a la vildt m/waldorfsalat, hvide kartofler og vildtsauce. Søndag d. 22/5: Wienerschnitzel af økologisk kalvefilet m/ærter, pommes sauté og skysauce. (kr. 150,-) “Schnitzel-søndag" fortsætter!🤩 Den fås dog stadig kun ved forudbestilling inden lørdag kl. 19.00 - og prisen vil være kr. 150,- pr. stk. (ved udbringning kr. 165,-) I weekenden (torsdag til søndag) er der også en take-away dessert på menuen - og man må gerne nøjes med at bestille desserten😉 Denne weekend er det rabarber/jordbærtrifli til kr. 45,- pr. stk🤩 PS: husk at bestille i god tid😎 PPS: man kan sagtens bestille flere dage i forvejen😉

Læs mere