Kursus med overnatning

Afholdelse af kurser med overnatning

Med sin beliggenhed i Nordsjælland er Hundested Kro & Hotel godt placeret ud til vandet, med Hundested Lystbådehavn i baghaven, hvilket bidrager til en skøn stemning. Med flot omkringliggende natur og hyggelige krorammer tilbyder vi vores gæster at afholde kurser i vores skønne kursuslokaler. På Hundested Kro & Hotel er der gode muligheder for at afholde kursus, møde eller konference. Vi kan huse alt fra 20 til 250 mennesker, og vi har flere forskellige lokaler, så det er muligt for jer at blive delt op i grupper. På den måde kan I bruge vores lokaler til gruppearbejde eller teamwork, hvis I ønsker lidt variation i jeres møder. Vi stiller vores lokaler til rådighed, hvor I har mulighed for at få forplejning fra vores restaurant. Forplejningen til mødet kan f.eks. være frugt, vand og kaffe, frokost og/eller middag.

Vi har de rigtige faciliteter

Vi huser ofte møder, dagskurser, generalforsamlinger og meget mere. Hos os er det kun fantasien, der sætter grænser. Derfor stiller vi hos Hundested Kro & Hotel projektorer, flipovers, Wi-Fi og mad til rådighed ved hvert møde. Vi lægger naturligvis vægt på, hvad formålet med kurset er og tilpasser kurset herefter. En fordel ved at vælge os er, at vi også tilbyder kursus med overnatning, hvis I f.eks. har en konference, der varer flere døgn.

Et kursusophold kan indeholde følgende:

Morgenbuffet

Formiddagskaffe (evt med kage eller frisk frugt)

Frokost 

Eftermiddagskaffe (evt med kage eller frisk frugt)

Middag – 2 retter

Aftenkaffe (evt med kage eller frisk frugt)

Isvand i løbet af dagen

Overnatning

Seperat konference-/kursuslokale

Vil du afholde dit møde eller kursus hos os?

Så giv os gerne et kald. Vi kan fanges på tlf. 47 93 75 38 eller via hundested.kro@c.dk. Vi glæder os til at høre fra jer og levere de bedste faciliteter til jeres kurser.

Seneste nyt fra Facebook

Hold dig opdateret med spændende nyheder fra vores Facebookside!