Konferencelokaler

Afhold konference på Hundested Kro & Hotel

Hundested Kro & Hotel er der gode muligheder for at afholde en konference i naturskønne omgivelser. I smukke områder omgivet af natur føler man sig i højere grad inspireret, og derfor har placeringen af konferencen en stor betydning. Vi tilbyder konferencerum – eller nærmere inspirationsrum – til vores gæster, hvor faciliteterne lever op til jeres krav. Vi huser mange fantastiske konferencer med gæster fra hele Sjælland, som nyder godt af den friske luft og roen, der hersker over området. Vi vil med glæde hjælpe til, at din konference bliver en succes ved at bidrage med de rette faciliteter som eksempelvis et godt køkken.

Konference med overnatning

Vores konferencerum er moderne og velindrettede lokaler, hvor I bl.a. kan afholde kurser, konferencer, landsmøder og meget mere. Vi har et lokale i hovedbygningen med plads til 250 personer, hvor der er tilhørende grupperum. Desuden er vores anneks placeret 100 m fra hovedbygningen, hvor der endvidere er plads til 50 personer med tilhørende grupperum. Vores konferencerum er udstyret med bl.a. flipoverpapir, overheadprojektor, tv, video og kopimaskine. Har I brug for andet udstyr, kan vi også sagtens arrangere det. Vi har naturligvis også wi-fi tilgængeligt for alle gæster. Med de rette faciliteter og inspirerende omgivelser kan konferencen kun blive en succes.

Vil du vide mere?

Så kontakt os gerne. Ring på tlf. 47 93 75 38 eller send en mail til hundested.kro@c.dk. Vi glæder os til at byde jer velkommen på vores kro og hotel. Uanset hvilken type af konference I ønsker at afholde, står vi gerne til rådighed for jer.

Seneste nyt fra Facebook

Hold dig opdateret med spændende nyheder fra vores Facebookside!