Konferencelokaler

Afhold konference på Hundested Kro & Hotel

Hundested Kro & Hotel er der gode muligheder for at afholde en konference i naturskønne omgivelser. I smukke områder omgivet af natur føler man sig i højere grad inspireret, og derfor har placeringen af konferencen en stor betydning. Vi tilbyder konferencerum – eller nærmere inspirationsrum – til vores gæster, hvor faciliteterne lever op til jeres krav. Vi huser mange fantastiske konferencer med gæster fra hele Sjælland, som nyder godt af den friske luft og roen, der hersker over området. Vi vil med glæde hjælpe til, at din konference bliver en succes ved at bidrage med de rette faciliteter som eksempelvis et godt køkken.

Konference med overnatning

Vores konferencerum er moderne og velindrettede lokaler, hvor I bl.a. kan afholde kurser, konferencer, landsmøder og meget mere. Vi har et lokale i hovedbygningen med plads til 250 personer, hvor der er tilhørende grupperum. Desuden er vores anneks placeret 100 m fra hovedbygningen, hvor der endvidere er plads til 50 personer med tilhørende grupperum. Vores konferencerum er udstyret med bl.a. flipoverpapir, overheadprojektor, tv, video og kopimaskine. Har I brug for andet udstyr, kan vi også sagtens arrangere det. Vi har naturligvis også wi-fi tilgængeligt for alle gæster. Med de rette faciliteter og inspirerende omgivelser kan konferencen kun blive en succes.

Vil du vide mere?

Så kontakt os gerne. Ring på tlf. 47 93 75 38 eller send en mail til hundested.kro@c.dk. Vi glæder os til at byde jer velkommen på vores kro og hotel. Uanset hvilken type af konference I ønsker at afholde, står vi gerne til rådighed for jer.

Seneste nyt fra Facebook

Hold dig opdateret med spændende nyheder fra vores Facebookside!

18. maj

Kære allesammen❤️ Så åbner restauranten i dag - og der kan bestilles bord allerede nu🤩😎 Vi har åbent fra 17:30 - 20:00. Vi har stadig dagens ret som take-away og vil det næste stykke tid også køre ud - dog kun kl. 17:15. Menukortet vil være mindre end det plejer og vi har i denne uge åbent til frokost fra torsdag til søndag☀️ Se menukortet for restauranten på vores hjemmeside. OBS: Hvis I ønsker rødspætte SKAL den bestilles senest dagen før😎 Kom og hent “Dagens ret” fra kl. 17:30 til 19:00 til kr. 85,- i restauranten. Udbringning af “Dagens ret” kl. 17:15 til kr. 100,- pr. portion. (Dette er dog kun i Hundested (3390)) Husk at bestille bord samt dagens ret i god tid på tlf.: 47937538 Mandag d. 18/5: Hakkebøffer m/pommes frites og bearnaisesauce. Tirsdag d. 19/5: Svensk pølseret. Onsdag d. 20/5: Krebinet m/kartofler og stuvede ærter & gulerødder. Torsdag d. 21/5: Brændende kærlighed m/kartoffelmos. Fredag d. 22/5: Kylling/bacon-burger m/karrydressing & grovfrites m/hjemmerørt salatmayo. Lørdag d. 21/5: Kalv a la vildt m/waldorfsalat, hvide kartofler og vildtsauce. Søndag d. 22/5: Wienerschnitzel af økologisk kalvefilet m/ærter, pommes sauté og skysauce. (kr. 150,-) “Schnitzel-søndag" fortsætter!🤩 Den fås dog stadig kun ved forudbestilling inden lørdag kl. 19.00 - og prisen vil være kr. 150,- pr. stk. (ved udbringning kr. 165,-) I weekenden (torsdag til søndag) er der også en take-away dessert på menuen - og man må gerne nøjes med at bestille desserten😉 Denne weekend er det rabarber/jordbærtrifli til kr. 45,- pr. stk🤩 PS: husk at bestille i god tid😎 PPS: man kan sagtens bestille flere dage i forvejen😉

Læs mere