Afhold reception på Hundested Kro og Hotel

Hundested kro og hotel.er et oplagt sted at afholde en reception uanset størrelsen på selskabet. Vi ved, at receptioner er begivenheder, der betyder meget for værterne. Derfor vil vi gerne være med til at give jer en helt speciel og mindeværdig dag. Vi tør godt at sige, at vi er specialister i at opfylde de ønsker, som vores gæster har. Ønsker I en reception i forbindelse med et bryllup eller en barnedåb har vi gode faciliteter på grunden, hvor der er mange smukke steder at afholde receptionen.

Vi har også forskellige receptionsmenuer, som tilberedes i vores egen restaurant. Derfor har vi mulighed for at tilberede receptionsmaden efter lige præcis jeres ønsker. Vi mener nemlig, at det er de små detaljer, der gør, at det hele spiller.

Reception i smukke omgivelser

Gennemgående for alle vores arrangementer her på kroen er, at vi sørger for en løbende dialog med jer. På den måde kan vi skabe den perfekte reception til jer.

Vores geografiske placering gør det muligt at nyde godt af den omkringliggende natur, hvor vi f.eks. har lystbådehavnen i baghaven. Vi har de perfekte rammer til en vellykket reception.

Kontakt os

Hvis I ønsker at afholde jeres reception på Hundested Kro & Hotel, så giv os gerne et kald. Ring på tlf. 47 93 75 38, eller send en mail til tanja@hundested-kro.dk.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Seneste nyt fra Facebook

Hold dig opdateret med spændende nyheder fra vores Facebookside!