Afhold reception på Hundested Kro og Hotel

Kære gæst

Vores restaurant er gået i vinterhi og holder lukket fra den. 1. oktober 2021. Derfor kan vi desværre ikke afholde selskaber. Du kan dog leje kroens lokaler og selv stå for forplejningen. Se priserne på selskabssiden.  

Weekendophold og miniferier vil blive tilbudt middag på en nærliggende restaurant.

Hotellet holder åben som vanligt og der vil stadig være åben for morgenmadsservering.

Hundested kro og hotel.er et oplagt sted at afholde en reception uanset størrelsen på selskabet. Vi ved, at receptioner er begivenheder, der betyder meget for værterne. Derfor vil vi gerne være med til at give jer en helt speciel og mindeværdig dag. Vi tør godt at sige, at vi er specialister i at opfylde de ønsker, som vores gæster har. Ønsker I en reception i forbindelse med et bryllup eller en barnedåb har vi gode faciliteter på grunden, hvor der er mange smukke steder at afholde receptionen.

Vi har også forskellige receptionsmenuer, som tilberedes i vores egen restaurant. Derfor har vi mulighed for at tilberede receptionsmaden efter lige præcis jeres ønsker. Vi mener nemlig, at det er de små detaljer, der gør, at det hele spiller.

Reception i smukke omgivelser

Gennemgående for alle vores arrangementer her på kroen er, at vi sørger for en løbende dialog med jer. På den måde kan vi skabe den perfekte reception til jer.

Vores geografiske placering gør det muligt at nyde godt af den omkringliggende natur, hvor vi f.eks. har lystbådehavnen i baghaven. Vi har de perfekte rammer til en vellykket reception.

Kontakt os

Hvis I ønsker at afholde jeres reception på Hundested Kro & Hotel, så giv os gerne et kald. Ring på tlf. 47 93 75 38, eller send en mail til tanja@hundested-kro.dk.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Seneste nyt fra Facebook

Hold dig opdateret med spændende nyheder fra vores Facebookside!