Hold bryllup på Hundested Kro og Hotel

Kære gæst

Vores restaurant er gået i vinterhi og holder lukket fra den. 1. oktober 2021. Derfor kan vi desværre ikke afholde selskaber. Du kan dog leje kroens lokaler og selv stå for forplejningen. Se priserne på selskabssiden.  

Vi tilbyder stadig overnatning på hotellet, blot uden morgenmad.

Vi beklager ulejligheden og håber snart vi kan modtage gæster på ophold igen.

Hundested Kro & Hotel er placeret i naturskønne omgivelser med kort distance til lystbådehavnen i Hundested. Med en fantastisk omkringliggende natur og hyggelige krorammer er der udsigt til et romantisk bryllup. Her afholder vores gæster bryllupper i forskellige former – også sølv-, guld- og diamantbryllupper. I de perfekte rammer kan vi sammen skabe jeres drømmebryllup.

På vores kro og hotel er der også mulighed for, at jeres gæster kan overnatte. Vi tilbyder bryllup med overnatning, hvor I har mulighed for at overnatte sammen med jeres gæster på vores lyse og indbydende værelser.

Romantisk bryllup i Nordsjælland

En af de allervigtigste ting på huskelisten til brylluppet er at bestemme lokationen. Og her vil vi meget gerne stå til rådighed med de perfekte rammer til et vellykket bryllup.

I et tæt samarbejde med os kan vi planlægge dagen fra start til slut. Vi ønsker, at jeres dag skal gå op i en højere enhed, så I kan fokusere på at nyde hinanden og fejre kærligheden. Vi ved derfor også, at bryllupper er meget forskellige, fordi det er meget individuelt, hvad brudeparret ønsker. Derfor indleder vi altid samarbejdet med et møde, hvor vi kan snakke om jeres planer for brylluppet på kroen. Det er naturligvis også muligt, at I medbringer jeres egen bryllupskage.

Vil I holde jeres bryllup hos os?

Så kontakt os gerne, så vi kan planlægge jeres bryllup sammen med jer. Mail til: hundested.kro@c.dk eller ring på tlf. 47 93 75 38. Vi glæder os til at give jer den bedste dag.

Uanset om I er få eller mange, har vi et velegnet lokale til jer

Uanset om I er få eller mange, har vi et velegnet lokale til jer

Seneste nyt fra Facebook

Hold dig opdateret med spændende nyheder fra vores Facebookside!