Hold barnedåb på Hundested Kro og Hotel

Når man er nybagte forældre, må barnedåben gerne gå så smidigt som muligt. Dagen skal gerne være afslappende og hyggelig i familiært selskab. På Hundested Kro & Hotel har vi natursmukke omgivelser, hvor vi har Hundested Lystbådehavn i baghaven. Her har vi flotte og lyse lokaler perfekte til afholdelse af barnedåben.

I de dejlige omgivelser kan I nyde festen uden at skulle bekymre jer om borddækning, menu eller servering til barnedåben. Efter kirken står vi klar til at byde jer og jeres gæster velkomne indenfor i vores hyggelige og behagelige rammer. Med havudsigt og grønne arealer lige uden for døren er der gode muligheder for at fejre jeres barn i flotte omgivelser.

Lad os stå for planlægningen

Når I kontakter os, sørger vi for at tilrettelægge barnedåben efter jeres ønsker. Barnedåben skal være et arrangement, hvor I som forældre ikke behøver at tænke på noget. Vi sørger for maden, planlægning, opstilling af borde og stole samt bordopdækningen. Vi har naturligvis søde tjenere, der vil sørge for, at I ikke mangler noget. Vi plejer at indlede ethvert samarbejde med et møde, hvor vi kan snakke om, hvad jeres ønsker til barnedåben er. Vi ved, at intet er for godt til vores børn, og derfor vil vi gerne være med til at skabe den bedste fejring af jeres barns navngivelse.

Vil I høre mere?

Så snart I ved, hvornår barnedåben skal afholdes, kan I med fordel kontakte os. Skriv en mail til tanja@hundested-kro.dk, eller ring på tlf. 47 93 75 38. Vi glæder os til at høre fra jer.

Seneste nyt fra Facebook

Hold dig opdateret med spændende nyheder fra vores Facebookside!