Praktisk information

Indtjekning/Udtjekning
Værelset er til din/jeres disposition fra klokken 16.00 på ankomsdagen. Udtjekning skal ske senest klokken 11.00, da vi skal nå at kunne lave værelset klar igen, til andre gæsters indtjekning. 

Kæledyr
Det er desværre ikke tilladt at medbringe hunde eller andre kæledyr hos os.

Rygning
Alle værelser er røgfri. Rygning på værelser accepteres derfor ikke og ej heller på balkonerne. Overtrædes dette opkræves en bøde på dkk. 1500,- per døgn.

Morgenmad
Vi serverer morgenmads buffet fra klokken 07.00 til 10.00 på alle hverdage. I weekenden serverer vi morgenmads buffet fra klokken 08.00 til 11.00.

Konference/mødelokaler
Vi har flere lokaler der er velegnet til fester, møder, konferencer, fester mm. Vi har lokaler der indenfor er godkendt til 400 personer og har plads til 100-120 mennesker på vores terrasse.

Under opholdet
Det er ikke tilladt at holde fester eller lignende sammenkomster på værelset for at sikre vores gæster et roligt ophold. Vi forbeholder os derfor retten til at bortvise gæster, som ikke overholder disse retningslinjer.

Handicap
Vi er et handicapvenligt sted og er let tilgængeligt for kørestole og folk med rollator. Vi har elevator til alle etager og flere handicapvenlige værelser. Vi tilbyder ved forespørgsel badestol i brusebadet og armlæn ved toilettet.

Parkering
Vi tilbyder gratis parkering af vores gæsters biler/motorcykler på kroens parkeringsplads. Cykler kan parkeres i haven bagved hotellet og kan i særlige tilfælde blive låst ned i vores kælder.

Gratis WIFI
På hele hotellet har du gratis tilgang til vores WIFI netværk.

Forbrugsforening
Vi accepterer ikke betaling med forbrugsforeningskort.

Gavekort
Vi udsteder gavekort på det beløb du ønsker. Kontakt os herom for mere information. Vouchers skal afleveres ved ankomst og gavekort afleveres ved afregning.