Konference i Nordsjælland

Med sin beliggenhed i Nordsjælland er Hundested Bed & Breakfast godt placeret ud til vandet, med Hundested Lystbådehavn i baghaven, hvilket bidrager til en skøn stemning. Med flot omkringliggende natur og hyggelige krorammer tilbyder vi vores gæster at afholde kurser i vores skønne kursuslokaler.

Hos os er der gode muligheder for at afholde kursus, møde eller konference. Vi kan huse alt fra 20 til 400 mennesker, og vi har flere forskellige lokaler, så det er muligt for jer at blive delt op i grupper.

På den måde kan I bruge vores lokaler til gruppearbejde eller teamwork, hvis I ønsker lidt variation i jeres møder. Vi stiller vores lokaler til rådighed, hvor I har mulighed for at få forplejning fra vores restaurant. Forplejningen til mødet kan f.eks. være frugt, vand, kaffe, sanwich, buffet, frokost og/eller middag.

Her nyder gæster godt af den friske luft og roen, der hersker over området og vi vil med glæde hjælpe til, at din konference bliver en succes.

Kun et stenkast fra kroen ligger den attraktive Hundested Havn

Kun et stenkast fra kroen ligger den attraktive Hundested Havn

Det I har brug for

Vores konferencerum er velindrettede lokaler, hvortil der er mulighed for at leje lærred og projektor eller fladskærm.

Har I brug for andet udstyr, kan vi også sagtens arrangere det. Vi har naturligvis også wi-fi tilgængeligt for alle gæster. Med de rette faciliteter og inspirerende omgivelser kan konferencen kun blive en succes.

Endnu et plus er, at vi kan tilbyde overnatning til deltagerne. Hotellet råder over 34 værelser med mange sengepladser, så hvis konferencen skal vare flere dage eller I blot ønsker en god middag som afslutning, så kan deltagerne blot gå op ad trappen og få sig en god nattesøvn.

Alle værelser er forskellige men alle har eget bad og toilet.

Alle værelser er forskellige men alle har eget bad og toilet.

Det I bliver glade for

Udover de praktiske foranstaltninger skal der også være plads til lidt hygge.

I vil kunne nyde pausen i den skønne gårdhave med en kop kaffe eller en kold sodavand og efter endt lærerig dag kan I trække ind ved siden af på kroens Cafe Milito, hvor der kan spilles billiard eller blot nydes en lækker drink.

Eller hvad med at strække benene lidt med en gåtur på havnen, til Knud Rasmussens Hus, eller ned til den nærliggende badestrand. Der er rig mulighed for at få frisk luft og masser af motion lige uden for døren.

 

Kursusforslag og priser

Den hyggelige gårdhave, perfekt til en eftemiddagsdrink.

Den hyggelige gårdhave, perfekt til en eftemiddagsdrink.

Vil du vide mere?

Så kontakt os gerne. Ring på tlf. 47 93 75 38 eller send en mail til hundested.kro@c.dk. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

 

Praktisk information - Om hotellet - Beliggenhed - Værelserne - Aktiviteter - Selskaber - Konferencer - Afbestilling