Intimkoncert med Jakob Sveistrup

Jakob Sveistrup bør opleves i dette intime format, da det, som han siger, er mere sårbart og ægte end det at stå på de store scener.

Med en stribe udgivelser i bagagen samt mange år på de skrå brædder, har Jakob fundet sig selv musikalsk. Repertoriet tæller numre fra samtlige af hans albums, både de danske og engelsksprogede. Herunder runder han et par af sine absolutte yndlingsnumre, som fortolkes med respekt for originalerne.

”Jeg kommer ud i små rum helt tæt på publikum og kan ikke skjule mig bag god lyd eller fede produktioner. Det her er sgu farligt og sårbart, men også virkeligt spændende og sjovt.”

Med sig rundt har han sin musikpartner ”in crime” Dennis Flacheberg på guitar og det er tydeligt for alle, at de to har det godt sammen foran publikum og nyder at optræde sammen. Dennis Flacheberg er at finde blandt Danmarks bedste guitarister og hans uovertrufne teknik sammen med Jakob Sveistrups garvede og unikke vokal, giver publikum en oplevelse ud over det sædvanlige. Deres gode humør, interaktion og sikke mindst samspil ,krydres med anekdoter fra livet på landevejen.

Glæd dig til at opleve Sveistrup – Helt tæt på!

Vi tilbyder kl. 19.00:
3 retters menu for kr. 395,- pr. person, eller 3 retters menu med vin/øl/vand ad libitum fra kl. 19-22 for kun kr. 595,- pr. person.
Menuen består af:
Forret: Røget laks & tartelet m/flødestuvet spinat
Hovedret: Rosastegt kalveculotte m/årstidens grønt, hvide kartofler og skysauce.
Dessert: Mosters æbletærte m/creme fraiche.

Adgang til showet, efter spisning, kl. 21.00: kr. 150,- pr. person.

Vi forventer, at koncerten slutter ca. kl. 23.00, så man evt kan nå det sidste tog mod Hillerød, ellers:
Udvid aftenen, og få en overnatning med morgenmad i dobbeltværelse, 3 retters menu med vin/øl/vand ad libitum fra kl. 19-22, kaffe og cognac/likør efter middagen, samt koncertbillet for kun kr. 1.000,- pr. person.
HUSK, at book bord eller ophold på tlf.: 47937538 eller via en mail på: hundested.kro@c.dk

Seneste nyt fra Facebook

Hold dig opdateret med spændende nyheder fra vores Facebookside!