Sommerkoncert med Von Dü

Lørdag den 31. juli kl. 20.00

Sommerkoncert med Von Dü ved Hundested Kro

Von Dü behøver efterhånden ingen introduktion. Med tre albums og utallige koncerter i bagagen, har bandet det seneste årti sat en tyk streg under deres status som en af den danske undergrunds største offentlige hemmeligheder – og favner langt bredere end den ska og reggae-scene de oprindeligt kom fra.

Efter et par rolige live-sæsoner er bandet nu begyndt at røre på sig igen – gamle idéer støves af og titelforslag til fjerde album prøvesmages. Udgangspunktet er stadigt reggae, sangen er stadigt på dansk, bandet er stadigt ni mand og prikker stadigt gerne til vores allesammens småborgerlige, forsmåede og forargede følelser. Første skud på stammen er en sang til den nye Christiania plade, Skyder og Misser, om at gøre det selv og stå på egne ben.

Med over 200 koncerter er hele Danmark blevet bandets hjemmebane. Uden radio spilletid eller særlig kommerciel omtale formår de at tiltrække store folkemængder og kreere en helt unik stemning til deres koncerter.

Man hører ikke bare Von Dü. Man bliver forelsket, tager på arbejde, bliver dumpet, kommer i form, er på ferie eller bliver forlovet med Von Dü.

Det er altid specielt og aldrig kedeligt at være i fornemt og uhøjtideligt selskab med Von Dü!

Vi satser naturligvis på godt vejr, da koncerten afholdes udendørs. 

GRATIS ! 

Von Dü er kendt for at give den max gas på scenen.

Von Dü er kendt for at give den max gas på scenen.

Seneste nyt fra Facebook

Hold dig opdateret med spændende nyheder fra vores Facebookside!