Intimkoncert med Jakob Sveistrup

FREDAG DEN 27. AUGUST 2021 KL. 18.00

Jakob Sveistrup besøgte os i august 2020, og for en fyldt sal gjorde han det tydeligt for enhver, hvorfor vi godt gider invitere ham på besøg igen. Han er morsom, veloplagt og har en fantastisk sangstemme.

Med kun ham og hans guitarist Dennis Flacheberg på scenen er der lagt op til en intimkoncert, og som Jakob selv siger, er denne type koncert mere sårbar og ægte end det at stå på de store scener.

Med en stribe udgivelser i bagagen samt mange år på de skrå brædder, har Jakob fundet sig selv musikalsk. Repertoiret tæller numre fra samtlige af hans albums, både de danske og engelsksprogede. Herunder runder han et par af sine absolutte yndlingsnumre, som fortolkes med respekt for originalerne.

”Jeg kommer ud i små rum helt tæt på publikum og kan ikke skjule mig bag god lyd eller fede produktioner. Det her er sgu farligt og sårbart, men også virkeligt spændende og sjovt.”

Med sig rundt har han sin musikpartner ”in crime” Dennis Flacheberg på guitar og det er tydeligt for alle, at de to har det godt sammen foran publikum og nyder at optræde sammen. Dennis Flacheberg er at finde blandt Danmarks bedste guitarister og hans uovertrufne teknik sammen med Jakob Sveistrups garvede og unikke vokal, giver publikum en oplevelse ud over det sædvanlige. Deres gode humør, interaktion og sikke mindst samspil ,krydres med anekdoter fra livet på landevejen.

Glæd dig til at opleve Sveistrup – Helt tæt på!

Pris pr. person

Koncert: kr. 295,- 

Koncert og koncertmenu: kr. 495,-

Spisning kl. 18.00

Koncert kl. 19.00

Bestil din billet på tlf.: 47 93 75 38 eller via en mail på: hundested.kro@c.dk

Seneste nyt fra Facebook

Hold dig opdateret med spændende nyheder fra vores Facebookside!