Fredag den 16. april kl. 19.00

Kom og syng med når, den danske popduo Back to Back spiller sine store hits, som ”Jonathan”, ”En Som Dig”, ”Som De Andre Gør” og ”En Elsker Som dig”.

Efter nogle fantastiske jubilæumskoncerter i 2017 og tour i 2018, er der slet ikke noget, der kan holde de to hitmagere Morten Remar og Nis Bøgvad fra at tage på landevejen igen.

Back to Back startede i 1987 med bandets debutalbum ”Den Første” der udkom på Medley Records. Det er siden blevet til 5 studie albums, et hav af singler, opsamlings albums, remixes og diverse Compilation albums samt hitliste placeringer i ind- og udland.

Danmark bliver nok aldrig færdige med Back to Back. Flere gange dagligt spiller landets radiostationer sange som ”Jonathan”, ”En Som Dig”, ”Som De Andre Gør”, ”En Elsker Som dig” og ”Holder Fast”. Det er klassikere som betyder noget for mange danskere.

De fleste med lidt over 30 år på bagen kender nok Back to Back's udødelige hit "Jonathan".

De fleste med lidt over 30 år på bagen kender nok Back to Back's udødelige hit "Jonathan".

Vi har endnu ikke alle detaljer på plads, men sæt allerede nu kryds i kalenderen og følg med her på siden, så opdaterer vi lige så snart vi har arrangementet på plads.

Seneste nyt fra Facebook

Hold dig opdateret med spændende nyheder fra vores Facebookside!