Andreas Bo

TORSDAG DEN 10. JUNI 2021 KL. 18.00

Samtaler på tværs af musikken med Andreas Bo & guitarist Dennis Flacheberg.

Dennis Flacheberg sætter denne aften den folkekære multikunstner Andreas Bo i stævne med spørgsmål om livet på og bag scenen.

Hvordan er Andreas sprunget ud som sanger?

Spiller han selv et instrument?

Hvad gør ham mest glad og hvad frygter han mest?

Hvordan er livet som freelancer?

Bliver han nervøs når han skal optræde?

Hvordan forbereder man sig til at skulle på scenen?

 

Det kan være nogle af de spørgsmål du får svar på denne aften. Du vil med garanti få ny viden om aftenens gæst og det vil ikke blive et klassisk Andreas Bo show med parodier og jokes.

Du vil derimod opleve en mand med noget på hjerte og det kommer ud via musikken! Du kommer til at høre nogle af artistens egne sange, et par af hans yndlingsnumre og historien om, hvorfor han holder af netop de sange.

Andreas udtaler: "Det er fedt at tage en guitar og bare synge, og jeg elsker den inderlighed og det følelsesmæssige udtryk, som det aftvinger. Der er ikke noget staffage, det er bare musik, og hvis jeg er heldig, kan det være, jeg rammer nogen med det, og giver dem en god oplevelse. Alle teksterne handler om håb i en eller anden form. At det hele løser sig, hen ad vejen. For det er sådan noget, man ved, når man lige er fyldt 50 år”.

På Andreas Bo’s 50 års fødselsdag udgav han også sit første album som sanger. Et album med 10 sange, som han selv har skrevet.

Numrene denne aften vil blive udført i en akustisk indpakning, hvor der bliver fokus på den gode melodi og stemme. Men Andreas Bo er jo stadig Andreas Bo, så du går nok ikke derfra uden et godt grin.

For dem der ikke kender Andreas Bo kan vi nævne, at han er skuespiller, komiker og musiker. Man kender ham fra bl.a. “Live fra Bremen”, Rundt på gulvet” og hans stand-up-show “Plagiat”. Andreas har sunget og spillet musik altid.

Dennis Flacheberg er guitarist/sanger/sideman med base i Valby. Han er freelance musiker, booker og familiefar og har bl.a. spillet/indspillet med L.I.G.A, Back to Back, Page Four, Lis Sørensen, Johnny Logan og mange andre. www.flacheberg.dk

Pris pr. person

Koncert: kr. 295,- 

Koncert og koncertmenu: kr. 495,-

Spisning kl. 18.00

Koncert kl. 19.00

Bestil din billet på tlf. 47 93 75 38 eller på mail: hundested.kro@c.dk

Seneste nyt fra Facebook

Hold dig opdateret med spændende nyheder fra vores Facebookside!