Dagens Ret januar
Mandag d. 4/1: Squash-frikadeller m/kartofler & coleslaw
Tirsdag d. 5/1: Krogryde med ris
Onsdag d. 6/1: Stegt flæsk m/persillesovs & små kartofler
Torsdag d. 7/1: Brændende kærlighed med kartoffelmos
Fredag d. 8/1: Lakselasagne med sprød salat
Lørdag d. 9/1: Gl. dags oksesteg m/grønne bønner & perleløg
Søndag d. 10/1: 3 stk. smørrebrød, leveres med dagens ret lørdag
Mandag d. 11/1: Hakkebøf med bløde løg, kartofler og skysauce
Tirsdag d. 12/1: Fish'n Chips
Onsdag d. 13/1: Krebinet med stuvet hvidkål & kartofler
Torsdag d. 14/1: Skibberlabskovs m/rødbeder, smør og rugbrød
Fredag d. 15/1: Kyllingebryst i svøb med paprikasauce
Lørdag d. 16/1: Kalv á la vildt m/waldorfsalat, kartofler og vildtsauce
Søndag d. 17/1: 3 stk. smørrebrød, leveres med dagens ret lørdag
Mandag d. 18/1: Kartoffelmousakka med sprød salat (kødfri)
Tirsdag d. 19/1: Kotelet i fad med ris
Onsdag d. 20/1: Stegt flæsk m/persillesovs og små kartofler
Torsdag d. 21/1: Gullash med kartoffelmos
Fredag d. 22/1: Bøf Lindstrøm m/kartofler og skysauce
Lørdag d. 23/1: Gl. dags oksesteg m/grønne bønner og perleløg
Søndag d. 24/1: 3 stk. smørrebrød, leveres med dagens ret lørdag
Mandag d. 25/1: Chili con carne med ris
Tirsdag d. 26/1: Medister m/rødkål, kartofler og skysauce
Onsdag d. 27/1: Krebinet med stuvede ærter og karotter
Torsdag d. 28/1: Glaseret skinke m/kartofler og stuvet spinat
Fredag d. 29/1: Meunierestegt rødspætte m/kartofler og persillesovs
Lørdag d. 30/1: Kalv á la vildt m/waldorfsalat, kartofler og vildtsauce
Søndag d. 31/1: 3 stk. smørrebrød, leveres med dagens ret lørdag